top of page
K&K_lottedegraafphotography_brasseriebui

Veelgestelde vragen

Jij hebt vragen - ik heb de antwoorden

Hoe verloopt de betaling van het arrangement?

Om de boeking compleet te maken vraag ik vooraf een aanbetaling van 50% van het gekozen arrangement. De factuur stuur ik per e-mail toe en is dus makkelijk online te betalen. De rest bedrag van het factuur stuur ik een week voor de bruiloft toe.

Wat onderscheidt Naomi Makeup and Hair van andere visagisten?

Visagie noem ik een echte gevoels vak. Hoe jij je het mooist voelt is erg persoonlijk en ik vind het erg belangrijk dat jij juist zelfvertrouwen krijgt, en niet dat jij je zelfbewust voelt door de make-up. 
Voor make-up gelden geen regels, ik kijk naar jou als persoon, de gelegenheid en jouw voorkeuren. Samen komen wij dan tot een prachtige look waar jij je geweldig in kan voelen!

Wat gebeurd er met mijn betaling als de arrangement geannuleerd wordt?

Mocht je niet de gewenste resultaat hebben gekregen na de proefafspraak, kan de geboekte opdracht tot de 30ste dag voor de boeking kosteloos worden geannuleerd. Het bedrag van de proefsessie (€100) wordt verrekend met de aanbetaling, het overige bedrag wordt gerestitueerd.

Kan ik bij Naomi Makeup and Hair ook een losse proefsessie boeken?

Soms wil je liever eerst kennis maken om te kijken of er echt een klik is, of ik ook écht jouw droomlook kan realiseren. 
Een losse proefsessie bied ik niet aan omdat ik dan niet jouw trouwdatum kan veilig stellen. Omdat mijn agenda vaak 12+ maanden vooruit geboekt staat adviseer ik op tijd jouw gekozen arrangement te boeken. 
Wil je toch liever eerst kennis maken? Dat begrijp ik goed! Boek in dat geval jouw arrangement en boek binnen korte termijn een visagie en/of haarstying afspraak in.

Hoelang van te voren wordt de proefsessie gepland?

In mijn arrangementen is de proefafspraak inclusief. De proefafspraak plannen we over het algemeen zo'n zes weken voor de grote dag, tegen die tijd heb je meestal de beste beeld van wat de uiteindelijke look van de locatie, jouw jurk en de bruiloft echt gaat worden. Dit helpt goed mee om tot jouw droomlook te komen.

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de proefsessie?

  • Verzamel inspiratie op bijvoorbeeld Pinterest of mijn werk op Instagram

  • Stuur jouw lievelings inspiratie van haarstyling en/of make-up door via de Whatsapp nummer van Naomi Makeup and Hair (#06-45556276)

  • Gebruik één week voor de proef geen haarmaskers meer. Deze kunnen het haar sterk verzachten dat het stylen niet altijd ten goede komt

  • Was één dag voor de proefafspraak en jouw trouwdag het haar 2x met shampoo. Voor de meeste haartypes mag de conditioner overgeslagen worden

  • Kom zonder make-up naar jouw afspraak

  • Gebruik je een BHA/AHA exfoliator? Goed bezig! Voor optimale make-up applicatie kun je deze beter overslaan op de ochtend van het opmaken​

Ik ben geïnteresseerd in de haarextensions, hoe gaat dit in zijn werk?

Yes, great to hear! Haarextensions zijn fantastisch om jouw (bruids)kapsel een wow effect te geven. Ik gebruik ze voor veel stijlen, misschien wil je meer volume of is extra lengte net wat mooier. 
De extensions die ik gebruik zijn 100% real human hair, perfect om mee te stylen. Clip ins zijn heel makkelijk in gebruik en omdat ik 8 baans extensions gebruik blenden ze prachtig in het haar voor een natuurlijk effect.

Je krijgt van mij een gefrankeerde envelop mee zodat je ze makkelijk retour kunt sturen.

bottom of page