All about the bride

Waarschijnlijk is het moment van de haarstyling en opmaken één van de weinige rust momenten van de dag. Ik probeer er voor te zorgen dat jij op dit moment kunt ontspannen en genieten van het moment.

Niet alleen wil je comfortabel voelen, het gaat vandaag om jou en hierbij zorg ik dat de make-up en haarstyling de look compleet maakt.

Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken voor het beste resultaat.

English speaking? No problem! I am bilingual and fluent in English. For now my website is still Dutch, but feel free to call for information :-).

Scroll down

 

Proefafspraak

Intake, kennismaking en het ontwerpen van de look

Jouw proefafspraak is inbegrepen.Het zorgt er voor dat ik jouw wensen goed begrijp en zo de perfecte look kan creëren!

We plannen de afspraak zo'n zes weken voor jouw trouwdag in. Tegen die tijd weet je het beste wat nu echt de look, sfeer en stijl van de hele dag wordt en daarmee ook hoe jij er het liefst uit wilt zien. Je trouwjurk ligt al bijna klaar en (niet onbelangrijk) jouw huid en haren veranderen niet veel meer.

De intake gesprek duurt circa 15 tot 30 minuten. Hierin hoor ik graag alles over jullie dag! De locatie, fotograaf, videograaf... alles zoek ik op. Zo kan ik nóg beter de sfeer van de dag begrijpen.

Hierna starten we met jouw make-up en kapsel! De afspraak duurt circa 3-4 uur. 

Vrienden of familie mee? Hartstikke gezellig! Om nog wel allemaal lekker te kunnen zitten, graag niet meer dan één/twee extra gasten mee nemen :-).

 

Boek vandaag nog!

Aan de slag

Wil je liever gelijk bellen? Dat kan! 0645556276

Arrangement
 

"Iedere dag is ze beschikbaar voor jouw bruiloft, fotoshoot en event. Gezellige afspraken met fantastisch resultaat"

 
 

"Ik kan Naomi alleen maar vijf sterren geven. Ze is gezellig en maakt echt de mooiste creaties. Zelfs wanneer ze haar prijzen zou verdubbelen is ze het meer dan waard. Onze andere styliste was ook zwaar onder de indruk van mijn bruidskapsel en make-up. Naomi heeft echt verstand van zaken, dus ik raad haar zeker aan iedereen aan. Gegarandeerd "dat ze aan je wensen kan voldoen!"

Annika 4 september 2019

 

06 45556276

  • Instagram
  • Facebook

©2019 door Naomi Makeup and Hair.