All about the bride

Waarschijnlijk is het moment van de haarstyling en opmaken één van de weinige rust momenten van de dag. Ik probeer er voor te zorgen dat jij op dit moment kunt ontspannen en genieten van het moment.

Niet alleen wil je comfortabel voelen, het gaat vandaag om jou en hierbij zorg ik dat de make-up en haarstyling de look compleet maakt.

Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken voor het beste resultaat.

English speaking? No problem! I am bilingual and fluent in English. For now my website is still Dutch, but feel free to call for information :-).

Scroll down

Proefafspraak

Intake, kennismaking en het ontwerpen van de look

 • Jouw proefafspraak is inbegrepen. Het zorgt er voor dat ik jouw wensen goed begrijp en zo de perfecte look kan creëren!​ We plannen de afspraak zo'n zes weken voor jouw trouwdag in. Tegen die tijd weet je het beste wat nu echt de look, sfeer en stijl van de hele dag wordt en daarmee ook hoe jij er het liefst uit wilt zien. Jouw trouwjurk ligt al bijna klaar en (niet onbelangrijk) jouw huid en haren veranderen niet veel meer.​

 • De intake gesprek duurt circa 15 tot 30 minuten. Hierin hoor ik graag alles over jullie dag! De locatie, fotograaf, videograaf... alles zoek ik op. Zo kan ik nóg beter de sfeer van de dag begrijpen.​ Hierna starten we met jouw make-up en kapsel! De afspraak duurt circa 3-4 uur. 

 • Vrienden of familie mee? Hartstikke gezellig! Wel raad ik aan om het niet te druk te maken voor jezelf, neem liever niet meer dan twee extra gasten mee.

 • Locatie van de studio: Tinnegieterstraat 7 2645LX Delfgauw. Parkeren kan gratis voor de deur. Er staat heerlijke koffie en biologische thee voor je klaar! :-)

De trouwdag

Schema, manier van werk en er op jouw best uitzien!

 • Enkele dagen vooraf bevestigen we (nogmaals) de schema. Gemiddeld plan ik voor een bruid 2,5 uur in. Voor visagie van de gast 30/45 min. en voor haarstyling van de gast variërend tussen 30/60 min.

 • Ik kom minimaal 15 min voor de afgesproken starttijd aan op locatie om mijn werkplek op te bouwen.  Ik neem een volledige kit mee, met alle nodige extra's en een daglicht lamp. 

 • Wanneer jouw make-up en haar klaar zijn ruim ik altijd spoedig mijn kit op en assisteer ik zo nodig met het jurk aantrekken (de haaknaald en naaischaar liggen standaard in de kit!). 

 • Zin in extra luxe? Ik ben ook de hele dag in te boeken als personal assistant, onbeperkte hoeveelheid touch ups en extra visagie of haarstyling voor jouw gasten! 
  Klik hier voor extra informatie.

De practische zaken

Boeking en betaling

 • Nadat we via de e-mail of telefoon contact hebben gehad stuur ik jou alle informatie ter controle via de e-mail toe.

 • Na bevestiging van de proefsessie stuur ik jou de factuur van de aanbetaling toe. Deze bedraagt 50% van het gekozen arrangement. De rest bedrag van het factuur stuur ik een week voor de bruiloft toe. 

 • Wil je op het laatste moment nog gasten toevoegen aan de schema? Geen probleem. Eventuele extra gekozen diensten of producten worden na gefactureerd of kunnen ter plekke afgerekend worden.

 
 

"Ik kan Naomi alleen maar vijf sterren geven. Ze is gezellig en maakt echt de mooiste creaties. Zelfs wanneer ze haar prijzen zou verdubbelen is ze het meer dan waard. Onze andere styliste was ook zwaar onder de indruk van mijn bruidskapsel en make-up. Naomi heeft echt verstand van zaken, dus ik raad haar zeker aan iedereen aan. Gegarandeerd "dat ze aan je wensen kan voldoen!"

Annika 4 september 2019

"I am very grateful to Naomi for her professionalism. Makeup and hair were great during the whole wedding day! It was important for me to have a delicate bridal makeup close to the natural one. Naomi understood my wishes and implemented everything I wanted. She is communicative, flexible, and has a high attention to the client. I am glad that I choose Naomi. Many many thanks!"

Elena 7 februari 2019

"Naomi is super gezellig en professioneel. In een prachtige studio de proef make-up en kapsel mogen laten doen en naderhand wat mooie foto's gemaakt. Ze geeft rust en weet wat ze doet! Wel zo fijn op je grote dag. Ze weet goed de balans te vinden tussen verschillende stijlen make-up en topt het af met mooie haar accessoires. Het heeft de hele dag gezeten en zelfs tranen weerstaan. 
Ik ben blij dat Naomi dit alles gedaan heeft en had niet anders gewild!"

Wilma 5 juli 2019

"Ik zou iedereen Naomi aanraden! Naast dat ze professioneel en kundig is, heeft ze van het gehele voortraject een feestje gemaakt. Dus zoek je iemand die je niet alleen er prachtig laat uitzien maar ook zo laat voelen en dit allemaal voor een top prijs? Dan is Naomi perfect voor jou :-)"

Kristel 25 januari 2019

"ONTZETTEND bedankt voor gisteren! Het was zo'n super relaxte ontspannen ochtend, en mijn makeup en haar bleven heel de avond PERFECT zitten! Toen wij om twee uur naar huis gingen zeiden de mensen nog: 'wow hoe zie je er nog altijd zo fris en geweldig uit, dat is niet normaal!' Dus super hard bedankt! 
We hebben een geweldige dag gehad!"

"Wat zijn wij blij met jou hoe je ons make-up en haren hebt gedaan. 
Ik heb zoveel complimenten gehad, jij bent echt een topper, zal ook zeker iedereen jou aanraden. 
Zo liefdevol en geduldig, door jou voelde ik me echt een prinses. 
Nogmaals onwijs bedankt voor alles!"

Marijke 21 september 2019

Sabrina 7 september 2019

 

All about the hair

Scroll down to see some looks!

Bohemian, romantisch, modern elegant, voor al deze stijlen kun je bij mij terecht. 
Zachte texturen, zijdeglans finish en een 'no hairspray'gevoel. Ik kijk naar jouw haarstructuur en d.m.v. de juiste productgebruik en opsteek techniek blijft jouw haar de hele dag (en nacht) mooi.

 
 

All about the makeup

Scroll down to see some looks!


Elke vrouw is mooi, en het is mijn doel dat ze zich ook zo voelen. 
Met mijn make-up technieken laat ik graag vrouwen stralen, accentueer ik de ogen en huid op zachte wijze zodat jij je mooiste zelf voelt. 

 
 

Boek vandaag nog!

Aan de slag

Wil je liever gelijk bellen? Dat kan! 0645556276

Arrangement
 

Inschrijfformulier

06 45556276

Tinnegieterstraat 7
2645 LX Delfgauw

 • Instagram
 • Facebook

©2019 door Naomi Makeup and Hair.